Ogier istub sel nädalal M-Spordi masina rooli, Hyundai võib sekkuda mängu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Austraalias kihutamas.
Sebastien Ogier Austraalias kihutamas. Foto: SCANPIX

Autosport kirjutab, et neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier testib sel nädalal M-Spordi rallimasinat. Väljaande teatel leiab test aset Walesis või tiimi ametlikul testialal Greystoke’i metsas Cumbrias.

M-Spordi boss Malcolm Wilson on valmis tegema kõike, et Ogier enda tiimi saada. «Olen seda ka varem öelnud, kuid kordan, et tegemist on meie ettevõtte läbi aegade ühe parema võimalusega. Olen valmis suurteks tegudeks, et ta meie tiimi tuua,» teatas Wilson. «Sebastien teab, mida ta tahab ning ma austan seda.»

Ogier jättis esmaspäeval vahele Sydneys WRC-hooaja lõpugala ja lendas Euroopasse, et tuleviku osas selgust saada.

M-Sport on haaranudki härjal sarvist ja sel nädalal peaks Ogier nende masinat testima. Ogier on öelnud, et ta tahab enne lepingu allkirjastamist proovida ka enda uut võistlusmasinat.

Ogieri soovib palgata ka Citroen, kuid Autospordi teatel tahavad nad esmalt lepingu allkirjastada ja alles seejärel lubaksid nad prantslase oma masina rooli.

Ka Hyundai tiimi boss Michel Nandan sõnas Autospordile, et ka nemad jälgivad olukorda. «Ta on neljakordne maailmameister. Loomulikult ma räägin temaga. Samas on tema palkamiseks väike võimalus ja see ei oleks meie praeguste sõitjate suhtes aus,» sõnas ta.

Ka Toyota ootab Ogieri enda masinat testima, kuid viimastel andmetel on prantslase ja Toyota tiimi bossi Tommi Mäkineni suhted muutunud keeruliseks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles