Eestlastele eurosarjades kaks kaotust, aga Vene jätkab head mängu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul) on kindlalt Nižni Novgorodi põhitegijate seas.
Siim-Sander Vene (vasakul) on kindlalt Nižni Novgorodi põhitegijate seas. Foto: BC Nižni Novgorod / Facebook

Eesti korvpalluri Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorod kaotas ULEBi Eurocupi alagrupiturniiril võõrsil Gran Canariale 87:98 ja langes A-grupis eelviimaseks.

Viimastel nädalatel kõvasti skoori teinud Vene arvele jäi seekord 10 punkti. Lisaks hankis ta kuus lauapalli, jagas kaaslastele kaks resultatiivset söötu ja tegi ühe vaheltlõike. Venemaa klubi resultatiivseim oli Kenny Boynton 19 punktiga, alagrupi liidrina jätkavale Gran Canariale tõi Kyle Kuric 18 silma.

Kaks võitu ja kolm kaotust kogunud Nižni Novgorod pääseb siiski suure tõenäosusega järgmisse ringi, sest viiest alagrupi liikmest lunastavad edasipääsu koguni neli. Praegu on A-grupis viimasel kohal Skopje MZT, kes on kaotanud kõik viis kohtumist.

FIBA Meistrite liigas osalev Taani klubi Aarhusi Bakken Bears kaotas koduväljakul Iisraeli meeskonnale Nahariyale 71:90. Kristjan Kitsing viskas üheksa minutiga kaks punkti. Bakken Bears on A-grupis ühe võidu ja viie kaotusega kaheksandal ehk viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles