Raul Musta teekond MK-etapil lõppes teises ringis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Šotimaal 50000 dollari suuruse auhinnafondiga Grand Prix turniiril jäi Raul Must jagama 17. kohta, kui ta pidi eile teises ringis vastu võtma kaotuse noorelt taanlaselt Rasmus Gemkelt.

õistlusel viienda asetusega Must pidas 19-aastase Gemke vastu maha sulgpalli mõistes maraton mängu, mis kestis tund ja neliteist minutit. Kolmegeimilise pikkade pallivahetustega kohtumise võitis taanlane 21-17, 19-21, 21-15.

Musta sõnul oli vastane tugev ja mäng võitluslik: «Kuigi kõigis kolmes geimis juhtisin tekkisid mängu mõõnad ja tegin valesid otsuseid ning sellest piisas. Mängulisest küljest näen arenguruumi, mängisin liiga turvaliselt, vaja on juurde tuua kiireid ja teravaid lahendusi, et punkte võita.»

Must mängib selle aasta lõpul kaasa veel maailma edetabeli turniiril USA-s ning seejärel juba jaanuari algul kodupubliku ees Euroopa Karikaetapil Tallinnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles