Epp Mäe saab ühe treeneri juurde

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahto Raska kütab Epp Mäe enne matile minekut üles. Siiski sai eestlannale saatuslikuks üks hetk, kus vastase rünnak sai maha magatud.
Ahto Raska kütab Epp Mäe enne matile minekut üles. Siiski sai eestlannale saatuslikuks üks hetk, kus vastase rünnak sai maha magatud. Foto: Tairo Lutter

Mullu Eesti parimaks naissportlaseks valitud maadleja Epp Mäe treenerina jätkab Soome vabamaadluskoondise peatreeneriks saanud Ahto Raska, kuid olulise trumbina saab eestlanna nüüd kasutada ka mitu aastat USA koondise juures töötanud venelase Maksim Molonovi abi.

«Meil on grupis kolm tüdrukut, kõik eri riikidest ja üks treener on selle jaoks ilmselgelt vähe. Sel hooajal saame osaliselt ühe treeneri juurde,» sõnas Mäe intervjuus Vikerraadiole, vahendab ERRi spordiportaal.

«Mida uuelt treenerilt oodata... üks treener ei suuda maadluses kõiki tehnikaid omandada - see on absoluutselt võimatu! Kui sul on kõrval teine treener, kes mingis situatsioonis oskab teistsugust näidet tuua või oma arvamust avaldada, kuidas seda lahendada, siis see on äärmiselt positiivne,» jätkas Mäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles