Venemaa metallilinna superstaaride dessant Tallinna

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnitogorski Metallurgi mängijad: Aleksei Bereglazov, Sergei Mozyakin (nr 10), Danis Zaripov, Chris Lee järjekordset väravat tähistamas.
Magnitogorski Metallurgi mängijad: Aleksei Bereglazov, Sergei Mozyakin (nr 10), Danis Zaripov, Chris Lee järjekordset väravat tähistamas. Foto: Vladimir Fedorenko/Sputnik

Venemaa jäähoki ühe lipulaeva, KHLi hooaja kulminatsiooniks oleva Gagarini karikavõistluste valitseva võitja Magnitogorski Metallurgi internetileheküljel seisis veel eile mängude kalendris kirjas, et reedel, 2. detsembril kohtutakse Riias sealse Dinamoga. Loodetavasti pole staaridest kubiseva meeskonna reisiplaan valesti koostatud, sest tegelikult peetakse nende meeskondade heitlus maha hoopis Tallinnas Tondiraba jäähallis. 

Need, kes kuulevad sellest esimest korda ja tormavad mängule piletit ostma, on lootusetult hiljaks jäänud. See mäng on ammu välja müüdud. Hilistel ärkajatel on siiski veel võimalus oma silmaga tipphokit vaadata – pühapäeval võõrustab Dinamo Tallinnas Tšeljabinski Traktorit ning sinna mängule on veel pääsmeid saada.

Kuigi tegemist on Dinamo kodumängudega, kujuneb vaieldamatuks tõmbenumbriks Magnitogorski meeskond, kelle ridades tuleb Tallinna mitu Venemaa jäähoki supertähte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles