Juhkami ja Teppan hoos: eestlastelt 45 punkti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9)
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9) Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Innsbrucki Hypo Tirolis mängivad Eesti koondislased Martti Juhkami ja Renee Teppan laupäeval koduliigas Tiroli eest platsil ei käinud, kuid olid pühapäeval suurepärases hoos. Kaotuseta jätkav Innsbrucki meeskond loovutas nendes mängudes vaid ühe geimi.

Laupäeval võõrustas Tirol tabeli lõppu kuuluvat Salzburgi, kellele loovutati geimides vastavalt 16, 13 ja 16 punkti. Juhkami ja Teppan said võitjate ridades puhkepäeva ning platsil ei käinud. 

Pühapäevases 3:1 (21, 13, -25, 14) võidumängus olid eestlased Tiroli parimad, kogudes kodupubliku ees Amstetteni võistkonna vastu kahe peale 45 punkti. Rünnakul silmapaistva 65-protsendilise efektiivsusega tegutsenud Teppan lõi 31-st tõstest punktiks 20 ning lisas kaks blokipunkti ja kolm pallinguässa. Juhkami 31 rünnakust 17 (55 protsenti) lõppesid punktivõiduga. Lisaks panustas nurgaründaja võitu kolm blokipunkti. Teppani kasuteguriks kujunes +18 ja Juhkamil +13.

Seitsmest kohtumisest maksimaalsed 21 punkti kogunud Innsbrucki esindus paikneb eilse vastase Amstetteni ees kolmandal kohal. Lisaks Tirolile on kõik mängud võitnud ka suurim rivaal Bleiburg, kes hoiab 27 punktiga esikohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles