FIFA president traagilise lennuõnnetuse järel: see on maailma jalgpallile kurb päev

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Gianni Infantino.
FIFA president Gianni Infantino. Foto: CHARLES PLATIAU/Scanpix

Täna tabas jalgpallimaailma kurb uudis, kui Kolumbias kukkus alla lennuk, kus hukkus 76 inimest. Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) president Gianni Infantino avaldas juhtunu järel hukkunute lähedastele kaastunnet.

Esialgsetel andmetel startis lennuk Boliiviast ning kadus Kolumbia lähistel radarilt. Brasiilia meedia teatel oli hukkunute seas 48 Chapecoense jalgpallimeeskonnaga seotud inimest ja 21 ajakirjanikku, ülejäänud olid pardameeskonna liikmed.

FIFA president Infantino avaldas juhtunu järel oma kaastunnet. «Täna on väga-väga-väga kurb päev jalgpalli jaoks,» teatas Infantino. «Meil oli väga kahju kuulda Kolumbias toimunud lennuõnnetusest, need olid šokeerivad ja traagilised uudised. Sel raskel ajal on meie mõtted ohvrite, nende perekondade ja sõpradega. FIFA tahaks saata oma suurimad kaastundeavaldused Chapecoense meeskonna fännidele, Brasiilia jalgpallikogukonnale ja samuti Brasiilia meediaorganisatsioonidele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles