Kolm veerandaega vastasseisu ja palju kahjutunnet

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerr Kriisa meistriliiga mängus Kalev/Cramo vastu
Kerr Kriisa meistriliiga mängus Kalev/Cramo vastu Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti korvpalli aastaid kestnud vastasseisu pealinna klubi Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli vahel etendati eile korvpallipublikule sel hooajal teist korda. Eesti klubikorvpalli oodatuim vastasseis pakkus eile põnevust kolm veerandaega, rohkemaks Tartul võimu polnud.  

Eelmises kohtumises Tartus jäid 77:76 peale võõrustajad. Mõlema meeskonna ridades on pärast seda mängu toimunud mitu muudatust. Kalev/Cramost lahkunud Janar Soo siirdus just Tartu ridadesse, kalevlased on tsentri Robert Upshaw’ välja vahetanud Cedric Simmonsi vastu. Samuti jõudis äsja lõpule pikk lugu 17-aastase Matthias Tassiga, kelle õigused Kalev pärast pikki vaidlusi Prantsusmaa klubilt Limoges’ilt välja ostis.

Tartul puudus mängujuht Tanel Sokk, Janar Soo vigastas juba avaveerandi lõpus põlve ja peatreener Gert Kullamäe saatis platsile vaid 15-aastase Kerr Kriisa. Kergem polnud seis ka korvi all, sest Dominikas Milka ei saanud Kalevi võimsamate meestega hakkama ja tema panus jäi olematuks, Ivo Van Tamm on vigastatud ja nii oli Kullamäel ka eesliinis vangerdamisruum väga väike: vaid Venkatesha Jois ja Janar Talts. Ometi püsis Tartu mängus, avapoolajaks oldi taga 38:42 ja enne viimast vaatust 50:56.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles