Mercedese pealik: Rosberg tegi julge otsuse, tema asendamisega me ei kiirusta

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Toto Wolff.
Nico Rosberg ja Toto Wolff. Foto: JOE KLAMAR/Scanpix

F1 sarja sõitja Nico Rosberg teatas täna maailma šokeerinud uudisest, et lõpetab karjääri. Mercedese meeskonna juht Toto Wolff kiitis oma sõitja julgust ja kinnitas, et sakslasele asendajat veel leitud ei ole.

«See on Nico poolt väga vapper otsus ja näitab tema iseloomu tugevust. Ta on otsustanud lahkuda oma karjääri tipul, kui ta on maailmameister ja on saavutanud oma lapsepõlveunistuse,» rääkis Wolff sakslase ootamatu otsuse järel.

«Tema otsuse selgus tähendas, et aktsepteerisin seda kohe, kui ta mulle sellest rääkis. Inimese olemust on väheste sõnadega võimatu selgitada, aga Nico puhul on tegemist loomuliku ande ja tõelise võitlejahinge kombinatsiooniga, mille abil on ta jõudnud sinna, kus ta täna on,» lisas Mercedese tiimi boss.

Kuigi Rosberg sõlmis varem sel aastal Mercedesega lepingu, mis oleks teda tiimis hoidnud 2018. aasta lõpuni, siis värske maailmameistri lahkumise järel on järgmisest aastast Lewis Hamiltoni kõrval tiimis vaba koht. Wolffi sõnul ei hakata Rosbergi asendamisega kiirustama: «Meeskonna jaoks on tegemist ootamatu olukorraga, aga samas on see põnev aeg. Alustame uut ajastut ja järgnevateks hooaegadeks on Mercedese masina roolis üks vaba koht. Võtame vajaliku aja, et hinnata võimalikke variante ja leida oma tuleviku jaoks õige rada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles