Kes võiks Rosbergi asemel Mercedese meeskonnaga liituda?

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrlein.
Pascal Wehrlein. Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui Mercedese vormel-1 meeskonna eest sõitnud Nico Rosberg teatas täna oma karjääri lõpetamisest, peab Saksamaa meeskond leidma omale uue sõitja ning portaal gpupdate.net käis välja kõige tõenäolisemad variandid.

GPupdate.net käis välja neli võimalikku ideed, kes võiks järgmisel hooajal koos Lewis Hamiltoniga Mercedese masina rooli istuda.

Pascal Wehrlein

22-aastane sakslane sõitis sel hooajal F1 sarjas Manori meeskonna eest ning on püsinud Mercedese radaril. Wehrlein, kes on viimastel aastatel Mercedese eest teinud ka mitmeid testimisi, pole järgmiseks hooajaks veel lepingut sõlminud, seega oleks tema palkamine lihtne lahendus tiimi jaoks.

Valtteri Bottas

Soomlane on küll end järgmiseks aastaks sidunud Williamsiga, kuid seda läbi Aces Managemendi, mille omanike hulka kuulub ka Mercedese tiimi juht Toto Wolff, kes on suur Bottase fänn. GPupdate.net väitel võib otsustavaks saada see, mida Williams Bottase vabastamise eest nõuda võib ning kas Mercedes on nõus konkurentide pakkumisega.

Esteban Ocon

20-aastane Ocon sõitis lõppenud hooaja teisel poolel Manori meeskonna eest ning järgmiseks hooajaks on tal taskus leping Force Indiaga, ent Mercedese noorsõitjate programmi kuuluva prantslase vabastamist meeskonnast peetakse täiesti võimalikuks.

Mõni ootamatu suur staar

Kuigi sarja suurtel nimedel on kõigil järgmiseks hooajaks lepingud juba sõlmitud, viskab vormeliportaal õhku mitmeid huvitavaid nimesid, kes võiksid olla Mercedesega liitumisest huvitatud. Ühe mehena pakutakse Fernando Alonsot, kes on McLareni tiimis raskustes olnud; samuti spekuleeritakse, et Hõbenooltega võiks tahta liituda Sebastian Vettel, kes pole rahul olnud Ferrari masinate kiirusega; ning kolmanda intrigeeriva variandina pakub GPupdate.net välja idee, et ehk suudab sarja boss Bernie Ecclestone kuidagi pikaajalisest lepingust lahti rääkida noore staari Max Verstappeni, kes sõidab Red Bulli eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles