Video: NBA meister kaotas juba kolmanda kohtumise järjest

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (vasakul) jäi seekord Dwyane Wade'ile ja Chicago Bullsile alla.
LeBron James (vasakul) jäi seekord Dwyane Wade'ile ja Chicago Bullsile alla. Foto: Dennis Wierzbicki/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA pidi valitsev meister Cleveland Cavaliers juba kolmandat kohtumist järjest väljakult kaotajana lahkuma, kui võõrsil jäädi 105:111 alla Chicago Bullsile.

Nagu ka eelnevas kahes mängus Milwaukee Bucksi ja Los Angeles Clippersi vastu, oli Cavaliersi kaitse ka ööl vastu tänast uimane - Bullsi 111 punktist tulid kolmesekundialast koguni 78.

Cavaliers - Bullsi matši kokkuvõte:

Jimmy Butler viskas Bullsi kasuks 26 punkti, Dwyane Wade lisas 24 ja Taj Gibson 23 silma. Cavaliersi resultatiivseim oli LeBron James 27 punktiga, Kyrie Irvingu arvele jäi 20 punkti. James jagas kaaslastele 13 resultatiivset söötu, aga tegi ka kaheksa pallikaotust. 13 võitu ja viis kaotust kogunud Cavaliers jätkab küll idakonverentsi liidrina, aga Toronto Raptors (13-6) ja Bulls (11-7) on tiitlikaitsjale viimase nädalaga oluliselt lähemale tulnud.

Maailma tugevaima pesapalliliiga MLB finaali ajal (vastamisi olid Cleveland Indians ja Chicago Cubs) sõlmisid James ja Wade kihlveo, et esimese omavahelise kohtumise eel peab üks neist mängule ilmuma kas Indiansi või Cubsi pesapallimeeskonna täisvarustuses. Et Jamesi toetatud Indians andis finaalis eduseisu käest ära ja kaotas lõpuks Wade'i kodulinnaklubile mängudega 3:4, kehastus James karistusena Cubsi palluriks.

LeBron James (vasakul) ja Dwyane Wade enne tänast matši. Foto: Nam Y. Huh/AP/Scanpix
LeBron James (vasakul) ja Dwyane Wade enne tänast matši. Foto: Nam Y. Huh/AP/Scanpix Foto: Nam Y. Huh/AP

Teised kohtumised:

Philadelphia 76ers - Orlando Magic 88:105
Boston Celtics - Sacramento Kings 97:92
Toronto Raptors - Los Angeles Lakers 113:80
New York Knicks - Minnesota Timberwolves 118:114
New Orleans Pelicans - Los Angeles Clippers 96:114
Atlanta Hawks - Detroit Pistons 85:121
San Antonio Spurs - Washington Wizards 107:105
Denver Nuggets - Houston Rockets 110:128

VAATA TABELISEISU SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles