Talihärm võitis Lehtlat, Gaim jõudis viimasena saja parema hulka

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Liis Treimann

Östersundis toimuval laskesuusatamise MK-etapil võitis naiste 7,5 km pikkuse sprindidistantsi Marie Dorin Habert. Lasketiirus eksimatult tegutsenud prantslanna edestas ühel trahviringil käinud soomlannat Kaisa Mäkeräinenit 11,4 sekundiga, kolmandana tõusis poodiumile puhtalt lasknud tšehhitar Gabriela Koukalova (endine Soukalova), jäädes Mäkäräinenile alla 19,9 sekundiga.

Eestlannadest oli kiireim Johanna Talihärm, kes kaotas võitjale 2.22,3 ja sai 55. koha. Kadri Lehtla kaotas koondisekaaslasele 7,5 sekundiga, temale täna 57. koht. Mõlemad pidid läbima ühe trahviringi. Homme on Talihärmal ja Lehtlal õigus osaleda jälitussõidus.

103 finišisse jõudnu seas tuli Grete Gaim (+4.26,6) viimasena saja parema hulka. Endine noorte maailmameister tabas kümnest märgist kaheksa ja oli võistlejaterivi lõpetanud rumeenlannast Fiorina Cirsteast suusarajal enam kui 50 sekundiga kiirem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles