Rosbergi kohta jahtiv Wehrlein: ma ei taha Mercedese tiimi liigselt tülitada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrlein.
Pascal Wehrlein. Foto: SCANPIX

Oma esimese hooaja F1 sarjas lõpetanud Pascal Wehrlein kinnitas, et kuigi ta oleks valmis siirduma Mercedese meeskonda, ei taha ta viimaste aastate valitsejat enda poolt liigselt tülitada.

Kuna tänavu maailmameistriks tulnud Nico Rosberg lahkus Mercedese tiimist ja tõmbas karjäärile joone alla, peab kuulsa Saksamaa autotootja meeskond otsima endale uue sõitja. Meeskonna juht Toto Wolff ühtegi kindlat nime pole välja käinud, aga ühe võimaliku variandina on spekuleeritud 22-aastase Wehrleiniga, kes on Mercedese enda kasvandik.

Tänavu Manoris sõitnud sakslane ise kinnitas, et oleks loomulikult Rosbergi kohast huvitatud, aga ei kavatse selle saamiseks liiale minna. «Loomulikult pole üks hooaeg vormel-1 sarjas väga pikk aeg, aga olen nüüdseks kõik ringrajad selgeks saanud ja õppinud, kuidas rehvid töötavad. Tunnen, et olen teinud tugeva hooaja ning olen nüüd valmis selleks, et astuda samm edasi,» rääkis Wehrlein.

«Mercedese meeskond teab, et ma tahan nende eest sõita, nende eest tehtud testid läksid hästi. Ma ei saa neile iga päev helistada ja küsida, mis toimub. Ma ei taha olla liiga tülikas. Olen igal juhul olemas, kui nad arvavad, et olen nende tiimi jaoks õige inimene,» lisas Wehrlein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles