Novembrikuu parima mängija auhind rändas Tartusse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Robert Gunter (paremal).
Bradley Robert Gunter (paremal). Foto: Erik Prozes

Baltikumi võrkpalliklubisid ühendava Credit24 Meistriliiga novembrikuu Eesti võistkondade parima mängija auhinna pälvis Bigbank Tartu punktikahur Bradley Robert Gunter.

Kanadalasel on väga suured teened selles, et Emajõelinna meeskond on ühisliigas seni ainsana kaotuseta. Üheksast võidust kolm tulid novembris ja kõigis oli Gunter väga tähtsal kohal. Võimsaim esitus pärineb 13. novembril peetud matšist Rakverega, kus ta tõi 31 punkti (+21) ja lõi 47 tõstest punktiks 29 ehk 61,7 protsenti. Novembri kogusaldoks kujunes 66 punkti (+42) ja rünnakuprotsendiks muljetavaldav 60,4, vahendas volley.ee.

Liiga üldises punktitabelis hoiab Gunter 185 punktiga teist kohta. Samas kolme enampunktiga liidripositsioonil olev Rakvere diagonaalründaja Siim Põlluäär on pidanud ühe matši rohkem.

Lisaks säras kanadalane kahes karikavõistluste poolfinaalkohtumises Selver Tallinnaga. Seerias, kus otsustavaks sai pealinna võistkonna edu kuldses geimis, jäi Gunteri kahe matši punktisummaks 50.

Küll on Kanada palluril aga kõvasti juurde panna pallingul. Ässasid on ta löönud küll kaheksa, ent vigu on kogunenud suisa 26. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles