Liverpool võõrustab karikasarjas neljanda liiga klubi, United kohtub legendiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan heitlemas Leeds Unitedi mängumehe Souleymane Doukaraga.
Ragnar Klavan heitlemas Leeds Unitedi mängumehe Souleymane Doukaraga. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Liverpool loositi Inglismaa karikasarja kolmandas ringis vastamisi neljanda liiga klubiga – nende vastane selgub Newport County ja Plymouth Argyle’i kohtumisest.

Karikakaitsja Manchester United võõrustab esiliiga tippu kuuluvat Readingit, kelle peatreeneriks on kunagine Unitedi kaitse tugitala Jaap Stam. Kahes duellis lähevad vastamisi kõrgliigaklubid, kui West Ham United loositi vastamisi Manchester Cityga ja Everton valitseva Inglismaa meistri Leicester Cityga.

64 parema hulka jõudis seekord kaks klubi, kes mängivad allpool Inglismaa neljast kõrgemast liigatasandist. Sutton United läheb kokku AFC Wimbledoniga ning Barrow võõrustab Rochdale’i. Mängud peetakse 6.-9. jaanuaril.

Liverpool ja Klavan on jõudnud Inglismaa tähtsuselt teises karikasarjas ehk liigakarikas poolfinaali, kus minnakse vastamisi Southamptoniga. Kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond kohtub finaalis Manchester Unitedi või Hull Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles