Unistuste poksimatšile tõmmatakse igalt rindelt pidurit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA-staar Conor McGregor.
MMA-staar Conor McGregor. Foto: SCANPIX

Vabavõitleja Conor McGregor püüab igal võimalusel rääkida unistuste poksimatšist, kus kohtuksid tema ja Flotd Mayweather. Ükski teine osapool McGregori juttudega siiski kaasa ei tule.

Novembri keskpaigas hõiskas McGregor üle maailma: «Öelge Floydile ja Showtime’ile, et ma tulen. Öelge, et ta läheks juba Showtime’i kontorisse. Tahan 100 miljonit dollarit, siis võime poksireeglite järgi võidelda – sest õiget võitlust ta ju kardab.» Eelmisel nädalal tegi MCGregor endale ka poksija litsentsi ning kuulujutud tema ja Mayweatheri matšist said vaid hoogu juurde.

McGregori entusiasm ei saa Maywetheri leerist loodetud vastukaja. Nii USA poksikuulsus kui tema esindaja Leonard Ellerbe on öelnud, et selline matš on utoopia. «Conor McGregor võib rääkida, mida tahab, kuid tal on ülemus, kelle nimi on Dana White (MMA liiga UFC president). Tal on UFCga leping ning tema bossid ei lubaks Floyd Maywetheriga poksida,» ütles Ellerbe.

Yahoo Sports pöördus nüüd ka White’i poole ja uuris, kas tema lubaks McGregoril poksiringi minna.  «Seda ei juhtu,» kõlas UFC bossi lühike ja konkreetne vastus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles