Jaan Puidetilt Rootsis parim mäng, Jämtland tõusis viiendaks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Puidet.
Jaan Puidet. Foto: Erakogu

Rootsi korvpalli meistriliigas tegi Jaan Puidet teisipäeval oma senise karjääri parima esituse, kui tema kodumeeskond Jämtland alistas 90:84 lähikonkurendi Boras Basketi.

Algviisikus väljakule tulnud eestlane viskas koguni 24 punkti (kahesed 3/5, kolmesed 5/7, vabavisked 3/3), hankis 6 lauapalli, jagas ühe korvisöödu, tegi ühe vaheltlõike ja pani ühe kulbi. Negatiivsele poolele kogunes kaks pallikaotust ja kaks isiklikku viga, kirjutas basket.ee.

Võitjate poolel aitasid Puidetit kõige enam Mike Brüsewitz (21 punkti, 8 lauapalli, 5 vaheltlõiget ja 4 lauapalli) ning Jabril Durham (18 silma ja 8 söötu). Kaotajate kasuks tõi James Washington 23 punkti, 6 lauapalli ja 6 söötu.

24-aastane ja 192 cm pikk Eesti koondise kandidaat Puidet on osalenud tänavu Jämtlandi eest 8 mängus ja kogunud 7,4 pt, 4,5 lp ja 1,3 rs. Tabavus: 46 %-39 %-80 %.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles