Taaramäe järgmisel aastal ilmselt Touril ei stardi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Äsja hooajaeelse treeninglaagri lõpetanud Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et järgmisel hooajal on plaanis startida Girol ja Vueltal ning Tour de France jääb sõitmata.

«Aasta lõpp pole veel selge, kuid praegu on kalendris Hispaania Vuelta, varasemad sõidud vaadatakse selle pilguga, et kuidas parem Hispaaniaks valmistuda oleks,» kirjutas Katjusha rattaproff oma Facebookis.

«Selge on see, et kui Girole otsa veel Šveitsi tuur panna, siis vajan juuni keskelt juuli lõpuni suuremat auku, kus saan kosuda ja end uuesti üles treenida. Le Tour jääks kahjuks plaanist välja. Kahjuks, sest tuuril oleks aeg kõmmutada küll juba ja unistus etapivõidust tundub magus, kuid aeg läheb ja palju neid tuure ikka veel kaasa teha saaks 4-5…Aasta esimestel sõitudel kuni Gironi saan ikka ja jälle enda peale sõita kui vaid jõudu jätkub, sest meeskonna suur liider Zakarin minuga sama kalendrit ei sõida, aga Girol on asjad nii, et pean Zakarini poodiumini aitama,» selgitas Taaramäe.

Aasta esimese poole võistlusplaan näeb praegu välja selline:

Veebruar

Tour of Oman

Abu Dhabi

Märts

Tirreno Adriatico

Volta Catalunya

Aprill

Fleche Wallone

Liege Bastogne Liege

Tour de Romandie

Mai

Itaalia velotuur

Juuni

Tour de Switzerland

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles