MMile pürgiv saalihokinaiskond vajab fännide tuge

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki naiskond
Saalihoki naiskond Foto: Renee Kütisaar

Eesti naiste saalihokikoondis osaleb 2017. aasta veebruaris Itaalias toimuval MM-valikturniiril, mille parimad pääsevad sama aasta detsembris toimuvatele maailmameistrivõistlustele. Eesti saalihokinaiskond palub Hooandja vahendusel fännide toetust, et koondislaste unistus kindlasti täituks.

Eesti naiste koondis on iga kahe aasta tagant toimuvatel MM-valikturniiridel osalenud alates 2007. aastast. Konkurents on olnud äge, mistõttu on lõppvõistlusele seni pääsetud vaid korra, aastal 2009.

Projektis kogutud raha kulub võistlustel osalemiseks ning sellega seotud kulutuste katteks (lennupiletid, ööbimine, ja muu). Komplektsesse saalihokivõistkonda kuulub 20 mängijat ning meie puhul minimaalselt neli tiimiliiget. Sellise võistkonna Itaaliasse viimine maksab ligikaudu 14 000 eurot. Suure osa vajaminevast summast katab Eesti Saalihoki Liit, kuid selleks, et võistelda täiskoosseisus vajatakse lisapanust.

Kõikide hooandjate vahel loositakse välja Ragnar Klavani autogrammiga Liverpooli mängusärk.

Eesti vastased 1.-5. veebruarini Itaalias, Celanos toimuval turniiril on Šveits (maailma edetabelis 3. kohal), Saksamaa (6.), Holland (14.) ja Austria (27.).

Ajakava MM-valikturniiril:

1.02 kell 13:00 Šveits – Eesti

2.02 kell 13:00 Eesti – Saksamaa

4.02 kell 15:30 Holland – Eesti

5.02 kell 08:30 Austria – Eesti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles