Koondise treener kiitis 38-aastase Lessingu etteastet

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: SCANPIX

Laskesuusatamise maailmakarikasarja hooaja teisel etapil Pokljukas võeti täna mõõtu sprindidistantsidel. Meeste 10 km sprindi võitis heas hoos Martin Fourcade (23.11,7; 0+0). Prantslase järel sai teise koha norralane Johannes Thingnes Bö (+13,7; 0+0) ning kolmandana finišeeris venelane Anton Šipulin (+15,1; 0+0).

Eestlastest pääses homsesse jälitussõitu hooaja alguses tervisega kimpus olnud Roland Lessing (+1.51,3; 0+1). Püstitiirus ühel korral eksinud 38-aastane Lessing sai kokkuvõttes 48. koha. Koondise lasketreeneri Indrek Tobrelutsu sõnul tegi Lessing täna igati korraliku sõidu. «Rolandi jaoks oli tegemist selle hooaja esimese MK-etapiga ja ta tegi igati hea soorituse,» hindas Tobreluts. «Laskmine oli samuti korralik, püstitiirus üks möödalask – seda pole palju, aga täiuslikust esitusest jäi väga vähe puudu,» lisas ta.

Nulliga lasknud Rene Zahkna lõpetas täna 73. kohal (+2.35,1; 0+0). Nii lamades- kui ka püstitiirus kahel korral eksinud Kauri Kõiv oli kokkuvõttes 97. (+3.37,3; 2+2).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles