Saksamaa koondise võimaliku peatreenerina nähakse Cretut

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Cretu.
Võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Cretu. Foto: Joosep Martinson

Saksamaa võrkpalliliit otsib meeste koondisele uut peatreenerit ja ühe võimaliku kandidaadina nähakse ka rumeenlast Gheorghe Cretut, kes praegu juhendab Eesti rahvusmeeskonda.

Cretu asus Eesti koondise juures tööle 2014. aastal ning tema leping kehtib 2017. aasta lõpuni. Lisaks juhendab ta Poola kõrgliigameeskonda Lubini Cuprumit.

Volleyball.de kirjutab, et Saksamaa koondise peatreeneriks saab suure tõenäosusega välismaalane ning võimalike kandidaatide hulgas nimetatakse ka Cretut. Huvitaval kombel unustatakse portaalis rumeenlast tutvustades mainida, et lisaks Cuprumile töötab Cretu ka Eesti koondise juures. Cuprumis kuulub rumeenlase hoolealuste hulka ka Saksamaa koondislane Marcus Böhme.

Teiste võimalike kandidaatidena loetletakse üles veel itaallased Roberto Santilli, Daniele Bagnoli ja Andrea Giani. Lisaks olevat läbi käinud ka prantslaste Laurent Tillie ja Stephane Antiga nimed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles