Video: Joshua kaitses brutaalse nokaudiga tiitlit ja kohtub nüüd Klitškoga (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Joshua on kõik 18 matši võitnud nokaudiga
  • Profipoksi üliraskekaal sai uue maailmameistri

Poksi üliraskekaalu IBFi meistrivöö omanik Anthony Joshua kaitses kolmandat korda oma tiitlit, kui ta alistas kolmanda raundi tehnilise nokaudiga ameeriklase Eric Molina.

Joshua on nüüd profina pidanud 18 matši ning need kõik ka nokaudiga võitnud. Joshua on kõige kauem pidanud karjääri jooksul ringis olema 7 raundi. Molina jaoks oli see karjääri jooksul teiseks korraks meistrivöö eest heidelda – ka eelmine sarnane matš lõppes tema jaoks kaotusega, kui ta jäi mullu WBC tiitlimatšis alla selle sarja praegusele valitsejale, ameeriklasele Deontay Wilderile.

Suur matš 29. aprillil

Joshua eilse võidu järel tuli ringi ka üliraskekaalu pikaaegne valitseja Vladimir Klitško ning seejärel anti ametlikult teada, et tuleval aastal seisab ees Joshua ja Klitško tiitlimatš.

Lisaks IBFi meistrivööle läheb Klitško ja Joshua vahelises duellis mängu WBA meistrivöö, mis varasemalt kuulus Tyson Furyle.

Joshua ja Klitško lähevad vastamisi 29. aprillil Wembley staadionil. «Saan anda ametlikult teada, et Anthony Joshua kohtub 29. aprillil Wembley staadionil tiitlimatšis Vladimir Klitškoga,» sõnas Joshua promootor Eddie Hearn.

«Ta (Joshua) on praegu parim ja kõik on seda matši oodanud. Fännid tahavad seda duelli ja seetõttu peab see ka aset leidma,» teatas Klitško. «Ta oli seekord ringis hea. Tema tulevase vastasena oli hea teda jälgida ning teha tulevikuks märkmeid.»

Lisaks IBFi meistrivööle läheb Klitško ja Joshua vahelises duellis mängu WBA meistrivöö, mis varasemalt kuulus Tyson Furyle. Fury andis oktoobris oma tiitlid vabaks, kuna ta ei olnud depressiooni tõttu võimeline neid kaitsma.

Parkerile meistrivöö

Furyst vabaks jäänud WBO meistrivöö sai eile endale aga omaniku, kui Uus-Meremaa poksija Joseph Parker alistas tiitlimatšis kohtunike otsusega mehhiklase Andy Ruizi. 24-aastane Parker on profina pidanud nüüd 22 matši ning need kõik ka võitnud. 18 matši on Parker võitnud nokaudiga.

Anthony Joshua (valgetes pükstes) kohtub järgmisena Vladimir Klitškoga. / Foto:  
Anthony Joshua (valgetes pükstes) kohtub järgmisena Vladimir Klitškoga. / Foto:  Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles