Varese sai muljetavaldava võidu, Kangurilt efektiivne mäng

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Eesti korvpalluri Kristjan Kanguri koduklubi alistas Itaalia kõrgliigas kodusaalis Reggio Emilia 82:71. Vastased hoidsid enne tänast mängu tabelis koguni teist kohta, Varesel oli aga kolm eelmist kohtumist kaotanud.

Poolaja viie punktiga võitnud Varese kasvatas edumaad aeglaselt, aga stabiilselt ja lõpuminutitel kodumeeskonna võit enam ohus ei olnud. Kanguri arvele jäi koguni 35 minutiga 10 punkti, viis lauapalli ja kolm resultatiivset söötu. Viiest kahepunktiviskest tabas ta neli ja kahest vabaviskest mõlemad. Efektiivsusnäitajaks märgiti Kangurile 15, millega ta oli oma meeskonna parim.

Varese resultatiivseim oli Eric Maynor 18 punktiga, Christian Eyenga lisas 13 silma. Reggio Emilia kasuks tõi Pietro Aradori 21 punkti.

Varese on nüüd nelja võidu ja seitsme kaotusega 12. kohal, Reggio Emilia jagab kaheksa võidu ja kolme kaotusega teist-kolmandat kohta. Liider on Kanguri endine tööandja Milano Emporio Armani, kes on 11st kohtumisest võitnud 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles