Video: KHLi mängu ajal kohtunikku rünnanud hokimees sai viiemängulise karistuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vladivostoki Admirali meeskond peab jäähokiliigas KHL järgmises viies mängus hakkama saama ilma Viktor Aleksandrovi teeneteta, sest ründaja otsustas kohtumises Tšeljabinski Traktoriga kohtunikul jalad alt niita.

Nädalavahetusel peetud mängus vihastas Aleksandrov kohtuniku peale ja sõitis tal jalad alt. Püsti saanud vilemees näitas kohe eemaldamist ning liiga määras Aleksandrovile viiemängulise karistuse, mis tähendab, et ta saab Admirali aidata alles 29. detsembril peetavas kohtumises Hiina meeskonna Kunluni vastu.

Admiralile kuluks iga mängumehe abi praegu hädasti ära, sest meeskond peab idakonverentsis heitlust kohamängudele pääsemise nimel. Praegu ollakse 55 punktiga 7. kohal ehk napilt ülalpool edasipääsujoont. 23-aastane Aleksandrov on seni visanud kuus väravat ja teinud eeltöö veel kahele tabamusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles