Kalevi seni kahvatu hooaja kolm põhjust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Astana.
Kalev/Cramo - Astana. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak möönab, et hooaega alustades olid ootused suuremad kui detsembri keskpaigas Ühisliiga tabelist vastu vaatavad kaks võitu ja seitse kaotust. Samas ei pea ta seisu katastroofiliseks ning usub, et asjad liiguvad paremuse poole. «Hooaja alguses polnud meie komplekteeritus kõige parem ja seepärast ei saanud me meeskonna mängu hästi käima,» selgitas ta. 

Kalev asub Ühisliiga tabelis üheteistkümnendal real, tagantpoolt leiab veel vaid Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorodi ja uustulnukast autsaideri Permi. Halb on see, et kaotatud on mitmele oma otsesele konkurendile, samas ootab hooaja teises pooles ees rohkelt kodumänge. Varrak on lähituleviku suhtes igatahes optimistlik.

«Olen arvamusel, et näiteks kümne võiduga pääseb kindlasti play-off’i mängudele. Praeguse seisuga võiks meil olla kolm või neli võitu, kuid usun, et vaatamata kõigele on kohamängudele jõudmine veel võimalik,» arutles Kalevi peatreener. «Meie jaoks on väga tähtsad mängud jaanuaris ja veebruaris. Lisaks oleks hea, kui suudaksime ka mõnda suurt meeskonda näpistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles