Moskva CSKA saab ühe superstaari tagasi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando de Colo.
Nando de Colo. Foto: SCANPIX

Mullu korvpalli Euroliigas nii põhiturniiri kui finaalturniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Moskva CSKA staar Nando de Colo lõpetab reedel ligi kuu aega kestnud vigastuspausi, kirjutas portaal Eurohoops. Euroliiga 12. vooru kohtumises võetakse kodusaalis vastu Barcelona.

29-aastane prantslane vigastas novembri keskel peetud Euroliiga matšis Istanbuli Darüssafaka vastu reielihast ja pidi muuhulgas vahele jätma ka Tallinnas toimunud Ühisliiga mängu siinse Kalev/Cramoga.

Seitsmes selle hooaja Euroliiga matšis on de Colo keskmiselt visanud 21 punkti, võtnud maha 4,7 lauapalli ja andnud 4,1 resultatiivset söötu.

CSKA teine tähtmängija Miloš Teodosic on aga Moskva suurklubi viimastest kohtumistest eemale jäänud ja praeguse seisuga pole teada, millal serblane platsile naaseb. CSKA on Euroliiga liidrina saanud 10 võidu kõrvale vaid ühe kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles