Evertoni peatreener pani Wengeri paika

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronald Koeman (paremal) ja Arsene Wenger
Ronald Koeman (paremal) ja Arsene Wenger Foto: OLLY GREENWOOD/AFP

Eile üllatuslikult Arsenalist jagu saanud Evertoni peatreener Ronald Koeman palus Arsenali peatreeneril Arsene Wengeril lõpuks kaotama õppida. Nimelt pidas Wenger eilse 1:2 kaotuse põhjuseks halba vilepartiid.

Eelkõige häiris prantslasest Wengerit asjaolu, et tema hinnangul ei oleks tohtinud nurgalööki, millest sündis Evertoni võiduvärav, üldse andagi. «See ei olnud nurgalöök. Olen kohtunikus väga pettunud. Ta oli suurepärasel positsioonil, et asja õigesti näha. See pole esimene kord, kui meile tema valeotsusega ära tehakse,» lausus Wenger kohtunik Mark Clattenburgi kohta.

Everoni peatreeneri Koemani hinnangul oleks Wengeril aeg vingumine lõpetada. «Wenger ei suuda mind enam üllatada. Alistasin treenerina koduväljakul kolmandat korda järjest Arsenali ning iga kord on see olnud tänu kohtunikule. Vabandust, Arsenal, me võitsime tänu kohtunikule.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles