Selver murdis otsustavas geimis Rakvere vastupanu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas pidasid kolmapäeval põneva matši maha Tallinna Selver ja Rakvere. Lõpuks sai kodusaalis mänginud Selver raske 3:2 võidu, otsustav viies geim pöörati enda kasuks numbritega 15:8. Selveri suurimaks skooritegijaks kerkis diagonaalründaja Lincoln Williams, kes tõi kokku 17 punkti. Rauno Tamme lisas ja Oliver Orav lisasid kumbki 16 punkti. Rakvere poolelt säras Siim Põlluäär, kes tõi üleplatsimehena 27 silma.  

«Tahame ilusti jõulupuhkusele minna. Selleks proovime kolm punkti saada ja tabelis oma neljandat kohta kindlustada,» rääkis Rakvere meeskonna peatreener Urmas Tali. Korra on Lääne-Virumaa klubi sel hooajal juba valitseva Eesti meistri kodusaalis üle mänginud, kui karikavõistluste veerandfinaalseeria avamatš võideti 3:2. Kuna oma kodusaalis kaotati kohtumine aga 1:3, pääses nelja parema sekka siiski pealinna võistkond.

Ühtlasi näeb Rakveret sel aastal viimast korda mängimas, sest nende jaoks saab Balti liiga pool põhiturniiri tänasega läbi ja järgmist korda on nad võistlustules alles pärast saabuvat pühadepausi, mil sari jaanuari keskel jätkub. Selver Tallinnal jääb tänase järel pidada veel kolm matši. Pühapäeval sõidetakse küll liiga liider Bigbank Tartule, nädala pärast võõrustatakse CEV Cup eurosarja korduskohtumises ČEZ Karlovarskot ja 29. detsembril karikafinaalis Pärnu Võrkpalliklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles