Joshua: Klitško nokauteerimisega tõuseksin legendiks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. aprillil kohtuvad profipoksi üliraskekaalu IBFi ja WBA tiitlimatšis britt Anthony Joshua ning ukrainlane Vladimir Klitško. Täna andsid mehed Wembley staadionil pressikonverentsi. Wembleyl lähevad mehed 29. aprillil ka vastamisi.

Kui 40-aastane Klitško on jõudmas oma karjääri lõppfaasi, siis 27-aastases Joshuas nähakse üliraskekaalu tulevast valitsejat.

«Nokaut oleks kirss tordil, kuid võit ükskõik millisel kujul on vägagi võimalik,» teatas Joshua pressikonverentsil. «See on matš, mis võib muuta mind tšempionist legendiks. See duell võib muuta inimeste arvamust minust.»

«Üritan ammutada Vladimirst inspiratsiooni. Ta on hea mees, suurepärane mees. Minu ettevalmistus matšiks algab nüüd,» teatas britt.

27-aastane Joshua on profina pidanud 18 matši, mis ta on kõik nokaudiga ka võitnud. 40-aastane Klitško on pidanud 68 matši, millest ta on võitnud 64 (54 nokaudiga) ja kaotanud 4.

«Minu eesmärgiks on tõusta kolmandat korda maailmameistriks. Olen viimase aasta aja jooksul pidanud end tagasi hoidma. Kui Anthony võidab selle matši, siis ma õnnitlen teda. Kui mina võidan, siis aitan tal uuesti tippu tõusta,» lubas Klitško.

Joshua ja Klitško läbisaamine pressikonverentsil oli igati sõbralik ning mehed tunnustasid teineteist. Britt ja ukrainlane on varasemalt omavahel ka koostööd teinud ning sparringutes vastamisi läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles