Korvpallurid: ohtlikud reklaamid tuleks platsilt ära koristada

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgios Printezis.
Georgios Printezis. Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP

EUROLIIGA. Platse palistavad reklaamsildid on iga korvpalluri õudusunenägu, aga pärast hiljutist vigastuste lainet võib Euroliiga need lõpuks ära keelata. Isegi paar higitilka võivad sildid muuta libedaks kui jää.

Kõige enam on kannatada saanud Kreeka tippklubi Piraeuse Olympiacos. Eelmisel nädalal libises kohtumises Kaasani Unicsiga õnnetult Itaalia koondise tagamängija Daniel Hackett, kelle hooaeg on puusa piirkonnas oleva kõõluse rebendi tõttu läbi. Kreeklane Georgios Printezis pääses kergemalt – neljapäevases heitluses Kaunase Žalgirisega saadud põlvevigastus jätab ta treeningutelt eemale 10-15 päevaks.

Kuu aega tagasi langes reie lähendajalihase vigastuse tõttu rivist välja Ateena Panathinaikose korvialune jõud James Gist ja tema naasmine võib aset leida alles veebruaris-märtsis.

Sildid aitavad klubidel raha teenida, aga ohutuse huvides tuleks need kaotada või kasutada teist tehnoloogiat – taolist arvamust on pärast Hacketti ja Printezise vigastusi avaldanud juba mitmed staarid.

«Euroliiga, kas te saaks teha midagi vabaviskejoone juures asuvate reklaamsiltidega? Need on ohtlikud ja tekitanud juba mitmeid vigastusi,» kirjutas tiitlikaitsja Moskva CSKA tagamees Aaron Jackson sotsiaalmeediakanalis Twitter.

«Tere Euroliiga, kas te saaks kasutada paremaid silte või leida hoopis mõne alternatiivi?» küsis samas meediumis Istanbuli Fenerbahce keskmängija Ekpe Udoh.

Portaali Eurohoops.net andmetel arutataksegi esmaspäevasel Euroliiga juhatuse koosolekul muuhulgas ka reklaamsiltide küsimust ja suure tõenäosusega tullakse pallurite soovidele vähemalt mingil määral ka vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles