Video: 51-aastane poksitšempion kukkus nokaudi järel poksiringist välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernard Hopkins
Bernard Hopkins Foto: Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports

Endise maailmameistri Bernard Hopkinsi 28 aasta pikkune karjäär sai eile lõpu, kui ta kaotas Los Angeleses peetud matšis Joe Smithle.

51-aastane Hopkins löödi nokauti kaheksandas raundis. Viimati võitles ta kaks aastat tagasi, kui kaotas Sergei Kovalevile. Kokku kogus Hopkins karjääri jooksul 55 võitu, kaheksa kaotust ning kaks viiki.

Hopkins suutis vahemikus 1995 – 2005 oma keskkaalu tiitlit kaitsta 20 korral. Ta on ka ajaloo vanim poksija, kes on suutnud oma MM-tiitlit kaitsta, tehes seda 49-aastasena.

«Ta on tõeline tšempion. Ma ei oodanud sellest matšist kuigivõrd palju, kuid ta tegi oma tööd hästi,» kiitis 27-aastane Smith oma vastast. Hopkinsit jäädakse mäletama ka esimese meespoksijana, kes suutis samaaegselt hoida enda käes kõiki nelja suuremat MM-tiitlit.

Bernard Hopkins kaotas oma karjääri viimases matšis Joe Smithile. Foto: USA TODAY Sports / Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports/Scanpix
Bernard Hopkins kaotas oma karjääri viimases matšis Joe Smithile. Foto: USA TODAY Sports / Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports/Scanpix Foto: Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles