Eesti vormelilootus pikendas tippmeeskonnaga lepingut

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips
Jüri Vips Foto: Prema Powerteam

Jüri Vips jätkab järgmisel aastal võistlemist Euroopa edukaimas Prema Powerteam võistkonnas ning osaleb Saksamaa F4 meistrisarjas ja osadel Itaalia F4 meistrisarja etappidel.

Lõppenud hooajal, mis oli 16-aastasele Jüri Vipsile esimeseks vormelautol, võitis ta F4 sarjades ühe etapi, tõusis 12 korda poodiumile, saavutas kolm parimat stardipositsiooni ning tegi uue rajarekordi Enzo ja Dino Ferrari nimelisel Imola ringrajal. Kokkuvõttes saavutas ta Saksamaa F4 sarjas kuuenda koha ja Itaalia F4 sarjas viienda koha ning võitis Itaalia sarjas uustulnukate arvestuse.

«Olen väga rahul, et saan veel ühe hooaja teha koostööd Prema Powerteam võistkonnaga. Koostöö tiimiga klappis eelmisel hooajal suurepäraselt ja õppisin selle aasta jooksul palju. Mul õnnestus võita Itaalia sarjas üks etapp ja koostöö jätkamine Prema Powerteamiga oli igati loogiline samm,» ütles Vips pressiteate vahendusel.

«Meil on äärmiselt hea meel, et saame jätkata koostööd Jüri Vipsiga. Ta jõudis oma debüüthooajal kiirelt heade tulemusteni ja olen kindel, et 2017. aastal suudab ta oma tulemusi veelgi parandada,» rääkis meeskonna juht Angelo Rosin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles