Kalevi kodumängu nägemiseks tuleb töölt varakult lahkuda (2)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Himki
Kalev/Cramo - Himki Foto: Tairo Lutter

Kõik need, kes soovivad neljapäeval näha Venemaa korvpalli tippklubide hulka kuuluvat Moskva Himkit, peavad tööandjalt kauplema loa tavalisest varem lahkuda. Nimelt algab tavalisel tööpäeval Tallinnas toimuv Kalev/Cramo ja Himki vaheline mäng juba kell 17.

«Himki palus mänguga varem alustada, et nad saaksid veel samal õhtul lennukiga tagasi Moskvasse,» selgitas Kalevi mänedžer Kaarel Sibul. «Tulime neile vastu, sest nemad võimaldavad meil jaanuaris Moskvas toimuva mängu järel samuti õhtusele lennule jõuda.»

Aastaid ühes liigas mänginud klubide sõbralik läbisaamine on iseenesest tore, kuid normaalsusest kaugel on see, et kokkuleppeid sõlmitakse vaatajate huve arvestamata. «Meie jaoks on võrdselt tähtsad nii publikule etenduse pakkumine kui ka meeskondade soovidega arvestamine,» märkis Sibul. «Loodame, et publik jõuab ikkagi mängu ajaks saali. Tõsi, see on tööpäev, kuid vaadates seda, kuidas inimesed praegu keset päeva kaubanduskeskustes kinke ostavad…»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles