BBC valis suurepäraselt mänginud Klavani matši parimaks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romelu Lukaku (ees) ja Ragnar Klavan
Romelu Lukaku (ees) ja Ragnar Klavan Foto: Dave Thompson/AP

Suurbritannia rahvusringhääling BBC valis esmaspäeval peetud Merseyside'i derbi parimaks mängijaks Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani. Liverpool sai tulises lahingus lisaminutitel löödud väravast 1:0 võidu ning võtab jõulud vastu liigatabeli teisel kohal.

Kui enne mängu tuletati mitmel pool meelde Eesti 1:8 kaotust Belgiale, kus Eesti kaitseliin tegi kohutava partii, siis pärast eilset mängu sai Klavan novembris Eestile kaks väravat löönud Romelu Lukaku vastu revanši. Eestlane oli väljakul selgelt üks parimatest ning teenis ohtralt kiitusi ka mängujärgsetes analüüsides. BBC otsustas Klavani koguni parimaks valida.

«Liverpooli kaitseliin suutis likvideerida Romelu Lukaku ohtlikkuse ning seda suuresti tänu Ragnar Klavani heale tööle,» kirjutas BBC jalgpalliekspert Phil McNulty. Ka Liverpool Echo kiitis teist mängu järjest algkoosseisus alustanud eestlast. «Suur kiitus nii Ragnar Klavanile kui Dejan Lovrenile. Klavan päästis ära vähemalt ühe selge väravavõimaluse. See oli eestlase jaoks, kes kuulus Inglismaa kõrgliigas alles viiendat korda algkoosseisu, suur õhtu. Klavan oli Liverpooli parim mees. Tal on põhjust enda üle uhke olla.»

Klavani hea mäng ei jäänud tähelepanuta ka This is Anfieldi veergudel. «Mõlemad keskkaitsjad tegid Lukakuga head tööd. Klavan ega Lovren ei saa kunagi olema Liverpooli kõige populaarsemad mängijad, kuid nad väärivad oma pingutuse eest suurt kiitust.»

Foto: Ekraanitõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles