Martin Laas: tegin sel aastal treeningutel mõned vead

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas.
Martin Laas. Foto: Sander Maasing

Oma esimesel profiaastal mõnevõrra tagasihoidlikult esinenud Eesti rattur Martin Laas (Delko Marseille Provence KTM) püüab järgmisel hooajal vigu vältida ning profimaailmas kanda kinnitada.

«Mul langes sel aastal mitu kehva asja kokku, aga ilmselt tegin treeningutel mõned vead, mida katsuks nüüd vältida,» rääkis nädalavahetusel treeninglaagri lõpetanud Laas portaalile Rattauudised.ee. «Treeningutel ei tasu ime asju mõtlema hakata, tuleks oma liistude juurde jääda.»

Nii Laas ise kui ka tööandja ootavad uuel hooajal terava jalaga eestlaselt juba tulemusi.

«Meeskond soovib juba tulemusi, oodata siin enam pole,» tunnistas rattaproff. «Eks ise ka tahaks midagi head korda saata ja kanda profimaailmas kinnitada.»

Esimeste startide kohta ei teadnud Laas veel midagi konkreetset öelda – meeskond ootab erinevatelt võistlustelt veel kutseid.

Hetkel Gironas viibiv Laas lendab ülehomme Eestisse, et jõulud ja aastavahetus kodus vastu võtta. Järgmine treeninglaager ootab ees juba 11. – 19. jaanuar Hispaanias Lloret de Maris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles