Eesti kohtub EMi avamängus Gdańskis Soomega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Järgmisel aastal Poolas toimuv võrkpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniir saab avaakordi Varssavis asuval rahvusstaadionil, kus 24. augustil kohtuvad Poola ja Serbia. Samasse alagruppi kuuluv Eesti läheb 24. augustil toimuvas avavooru kohtumises Gdańskis vastamisi Soomega.

Seega ei pea rahvusmeeskonna poolehoidjad alagrupiturniiri raames muretsema erinevate linnade vahel sõitmise pärast ja saavad oma lemmikutele kaasa elada Gdańskis. Samas ei ole veel paigas Serbia ja Poolaga toimuvate kohtumiste kuupäevad.

Õhus on võimalus, et alagrupikohtumiste vahel on ka puhkepäevad, mistõttu ei tasu fännidel veel oma reisiplaane lõplikult lukku lüüa. Kohtumiste kuupäevad peaksid selguma uue aasta alguses. Pärast EMiga seotud kuupäevade kinnitatud informatsiooni selgumist koostab Eesti Võrkpalli Liit toetajatele ka spetsiaalse fännireisi paketi. 

Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri B-alagrupis mängivad Itaalia, Saksamaa, Slovakkia ja Tšehhi. C-alagrupi kvarteti moodustavad Bulgaaria, Hispaania, Sloveenia ja Venemaa ning D-grupi oma Belgia, Holland, Prantsusmaa ja Türgi.

Iga alagrupi võitja pääseb otse veerandfinaali, teise ja kolmanda koha omanikud lähevad vastamisi play-off-ringis, mille võitja liigub samuti kaheksa parema sekka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles