Inglismaa koondise väravavaht võib suvel liituda Liverpooliga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart
Joe Hart Foto: SCANPIX

Suvel teatas Manchester City peatreener Pep Guardiola, et meeskonna senisel esiväravavahil Joe Hartil enam koosseisus ruumi ei ole. Inglismaa koondise puurivaht oli seepeale nõus siirduma laenule Itaalia kõrgliigaklubisse Torinosse. Viimaste uudiste kohaselt ei soovi aga Itaalia jalgpalliklubi meest päriselt endale osta.

Kuigi Harti tööga ollakse Torinos rahul, ei saa klubi endale tema kõrge palga kinnimaksmist kaua lubada. See tähendab, et seni Serie A-s 16 mängus platsil käinud väravavaht peaks suvel taas klubi vahetama. Üks võimalustest, kuhu 29-aastane väravavaht mängima võiks minna, on Liverpool.

Sportsmail kirjutab, et Liverpooli jalgpalliklubi hoiab pingsalt Harti situatsioonil silma peal ning soovib võimalusel mehe enda ridadesse tuua. Väidetavalt sooviks ka Hart ise taas Inglismaa kõrgliigas mängida. Suvel ostis Liverpool endale sakslase Loris Kariuse, kes on viimastes mängudes aga esikinda staatuse kaotanud Belgia koondise väravavahile Simon Mignolet’le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles