Video: Inglismaa kõrgliiga kohtunikud näitasid uut taset

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Atkinson
Martin Atkinson Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kohtunikud on viimastel nädalatel mitmel korral kriitika alla sattunud. Eile suutis Tottenhami ja Chelsea kohtumisel õigust mõistnud Martin Atkinson välja võluda suluseisu audiviskest.

Jalgpallis kehtib teadupärast reegel, et palli küljejoonelt mängu visates suluseisureegel ei kehti. Paljude üllatuseks vilistati eile siiski Tottenhami ründajale Harry Kane’ile just sellisest olukorrast suluseis.

Inglismaakõrgliiga kohtunikud on jalgpallisõprade pingsa tähelepanu all, sest viimasel ajal on nad silma paistnud rohkete eksimustega. Viimati sattus kriitika alla Mike Dean, kes saatis esmaspäevases West Hami ja Manchester Unitedi mängus väljakult minema Londoni klubi poolkaitsja Sofiane Feghouli. Inglismaa jalgpalliliit vaatas hiljem selle olukorra üle ning tühistas Feghoulile antud kaardi, mis tähendab, et mängukeeldu mees kandma ei pea. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles