Galerii: Kalev/Cramo sai koduväljakul 10 punktiga Tartust jagu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas võitis Kalev/Cramo Saku suurhallis peetud kohtumises 85:75 (19:16; 22:27; 25:19; 19:13) igipõlist rivaali BC Tartut. Kaotusest hoolimata juhib liigatabelit endiselt Tartu meeskond.

Kolmel esimesel veerandajal oli seis väga tasavägine, kuid murrang tuli mängu viimase veerandaja alguses, kui koduvõistkond Kalev tegi 7:0 vahespurdi. Tartu tõid korraks küll mängu tagasi Janari Jõesaare kaks korvi, kuid Gregor Arbeti ja Demonte Harperi kaugvisked kallutasid kaalukeele taas Kalevi kasuks.

Üleplatsimehena tõi Kalevi poolt 22 punkti Demonte Harper. Rain Veideman lisas 13 ning Cedric Simmons ja Erik Keedus 11 silma. Tartu resultatiivseimaks kerkis 15 punktiga Janari Jõesaar. Tanel Sokk lisas 12 ja Venkatesha Jois 11 silma.

Liigatabelis on endiselt liidripositsioonil Tartu võistkond (13 võitu ja 2 kaotust), Kalev hoiab teist kohta (16 võitu ja 3 kaotust).

Enne mängu:

Teistes tänastes kohtumistes lähevad vastamisi Rapla - TTÜ ja Pärnu - Valga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles