Karol Metsa võimas aasta Norras ja Eestis

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata ohtralt mänguminuteid pakkunud aastast on Karol Mets enda suhtes kriitiline ja leiab, et arenguks ruumi jagub. Arengule tuleb kindlasti kasuks ka pikk puhkus koduses Viljandis.
Hoolimata ohtralt mänguminuteid pakkunud aastast on Karol Mets enda suhtes kriitiline ja leiab, et arenguks ruumi jagub. Arengule tuleb kindlasti kasuks ka pikk puhkus koduses Viljandis. Foto: Elmo Riig

Paari aasta eest stoilise iseenesestmõistetavusega Eesti jalgpallikoondise põhimehe koha haaranud Karol Mets on kaks kuud puhanud ja vaikust nautinud. Neil päevil naaseb ta Norrasse, viimased kaks hooaega tema tööandjaks olnud Stavangeri Vikingi juurde. Selles klubis on ta praegu üks kuumemaid nimesid.

Viljandi Fellini kohvikusse intervjuud andma saabub Mets jäist tuult trotsides, spordikott õlal. «Lähen siit otse trenni, täna treenin koos Tulevikuga,» teatab ta.

Puhkuse ajal toonust hoida on hädavajalik, sest koduklubis pannakse niikuinii kohe tempo ja testid peale. «Parem on nendeks valmis olla, kui seal hullupööra rabelema hakata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles