Video: uustulnukast lätlane tegi NBA karjääri punktirekordi ja hiilgas võimsa pealtpanekuga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Davis Bertans (palliga).
Davis Bertans (palliga). Foto: Darren Abate/AP/Scanpix

Lätlane Davis Bertans tegi korvpalliliigas NBA karjääri parima mängu, kui viskas 21 punkti ja aitas San Antonio Spursi koduväljakul 102:85 võiduni Charlotte Hornetsi üle. Lisaks valiti tema pealtpanek NBA mängudeõhtu parimaks soorituseks.

NBA TOP 10:

Esimest hooaega NBAs mängiv 24-aastane Bertans tabas 18 minuti jooksul 6st väljakult sooritatud viskest 5 (kolmesed 5st 4) ja 8st vabaviskest 7. Lisaks võttis ta maha ühe lauapalli, andis kaks resultatiivset söötu ja tegi ühe vaheltlõike. 21 punkti tähistavad Bertansi jaoks uut NBA karjääri rekordit.

Kawhi Leonard toetas teda 19 punktiga, LaMarcus Aldridge ja Dewayne Dedmon lisasid mõlemad 15 silma. Hornetsi resultatiivseim oli Kemba Walker 18 punktiga.

Ookeani taga hoopis enam tuntust kogunud teine lätlane Kristaps Porzingis piirdus 16 punktiga, kui New York Knicks kaotas võõrsil Indiana Pacersile 109:123. Knicksi resultatiivseimad olid Carmelo Anthony ja Brandon Jennings 17 punktiga. Võitjatele tõid Jeff Teague ja Paul George 19 punkti.

Oklahoma City Thunderi liider Russell Westbrook tegi juba hooaja 17. kolmikduubli (32 punkti, 17 lauapalli, 11 resultatiivset söötu) ja aitas Thunderil kodusaalis võita Denver Nuggetsit 121:106. Westbrook tabas koguni seitse kaugviset, eelmises kohtumises jäi tema arvele kolmeseid kaheksa. Varem oli ameeriklase isiklik rekord selles kategoorias pelgalt viis.

Teised tulemused:

Boston Celtics - New Orleans Pelicans 117:108
Chicago Bulls - Toronto Raptors 123:118 (la)
Minnesota Timberwolves - Utah Jazz 92:94
Dallas Mavericks - Atlanta Hawks 82:97

Vaata NBA tabeliseisu SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles