Parimaks pärjatud Ronaldo: kahju, et mõned inimesed Barcelonast ei saanud tulla...

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ENNIO LEANZA/AP/SCANPIX

Eile õhtul FIFA aasta mängijaks tituleeritud Cristiano Ronaldo tögas võidukõnes Barcelona mängijaid, kes jätsid auhinnagalale ilmumata.

Ronaldo ja Antoine Griezmann seisid Zürichis toimunud auhinnagalal laval kahekesi, sest kolmandana esikolmikusse mahtunud Lionel Messit polnud kohal. Barcelona otsustas nimelt, et Messi ning tema meeskonnakaaslased Andres Iniesta, Gerard Pique ja Luis Suarez ei sõida Šveitsi, sest peavad valmistuma kolmapäeval toimuvaks karikamänguks Athletic Bilbaoga. Avamängu kaotas Barcelona 1:2.

Barcelona otsus pälvis kriitikat mitmelt Madridi Reali endiselt tähtmängijalt ning ka Ronaldo märkis «kallid konkurendid» võidukõnes ära. «Olen väga õnnelik! Mul on küll kahju, et mõned inimesed Barcelonast ei saanud täna siin olla, aga see on mõistetav,» lausus Ronaldo laval auhinda kätte saades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles