Järjekordne sekeldus: käsipallikoondise homse vastase mängijad pääsesid napilt Eestisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise mängijad pühapäevases kohtumises Kosovo vastu.
Eesti koondise mängijad pühapäevases kohtumises Kosovo vastu. Foto: Kristjan Teedema

Eesti käsipallikoondis võõrustab homme 2020. aasta EMi valikmängus Türgit, kuid külaliste reis siia ei kulgenud sugugi ilma sekeldusteta.

Eesti Käsipalliliidu peasekretär Pirje Orasson selgitas, et eile teatas Türgi koondis talle, et nad pole kindlad, kas lend Istanbulist väljub või mitte. Teadupärast jäeti alles nädalavahetusel tugeva lumesaju tõttu Istanbuli lennujaamast ära sadu reise, lumega ollakse kimpus siiamaani.

Eile sõitsid türklased ettevaatuse mõttes Istanbuli juba kohale, ent tänane hommik algas halva uudisega, kui teatati lennu edasilükkamisest. Mõne aja pärast sai osa koondislasi oma pardakaardid küll kätte, kuid osa jäeti ootele, lõpuks jagati siiski kõikidele koondise mängijatele need kätte. Pärast pikka aega kestnud pardaleminekut teatati, et kõik reisijad on küll peal, kuid kulus veel hulk aega enne, kui lennuk lõpuks liikuma asus ja Türgi koondise esindajad eestlastele kinnitasid, et sekelduste kiuste peaksid nad täna siiski Eestisse jõudma. Omavahelise kohtumise peavad Eesti ja Türgi homme Põlvas kell 19.30, reedel siirdub Eesti meeskond omakorda Türki, kus peetakse kordusmäng pühapäeval.

Kui Eestiga mängima sõitev Türgi koondis pääses seni veel väikeste reisiprobleemidega, siis meie rahvuskoondis seikles eelmisel nädalal Kosovos, kus jäeti samuti lumesaju tõttu lend Istanbuli ära ning Eesti meeskond pidi keerulistes ilmaoludes sõitma Skopjesse, kust päev hiljem õnneks siiski koju pääseti. Raskustes oli ka samal ajal Eestisse reisinud Kosovo koondis, kelle osa mängumehi jäeti ümberistumise ajal Istanbuli, sest lennuk oli ülebroneeritud. Lõpuks jõudis pool Kosovo koondisest Põlvasse alles ööl vastu pühapäeva, kui Tallinnast liiguti Lõuna-Eestisse taksodega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles