Piltuudis: pühapäeval Eesti vastu mänginud Kosovo koondis on endiselt Tallinna lennujaamas lõksus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosovo koondise mängijad.
Kosovo koondise mängijad. Foto: Kristjan Teedema

Kosovo käsipallikoondis, kes oli eelmisel nädalal raskustes juba Eestisse reisides, on põrkunud sama probleemiga ka sel nädalal, kui endiselt pole meeskond Tallinnast lennukile pääsenud.

Kosovo koondis kaotas pühapäeval Põlvas peetud mängu Eestile 23:27 ja pidi tagasi koju lendama eile. Eestist väljuma pidanud lennuk pidi jõudma Istanbuli, kus Kosovo käsipallurid oleksid ümber istunud lennule kodumaale, ent kuna Türgi suurimas linnas on endiselt ootmatult suur talv, on lennuliiklus häiritud. Seetõttu polegi Kosovo meeskond täna veel endiselt kodu poole reisima saanud hakata ja aega veedetakse Tallinna lennujaamas, nagu Kosovo käsipalliliit oma Facebooki lehel teatas.

Lootus kojupääsemiseks on kosovlastel aga siiski täna olemas, sest Istanbulist väljus pärast edasilükkamist ja pikka hilinemist täna lennuk, mis toob Eestisse Türgi käsipallikoondise, kes kohtub Eestiga juba homme. Kui Istanbuli lennujaamas on maandumine võimalik, siis peaksid Kosovo mehed Türgist saabuva lennukiga lõpuks Eestist minema pääsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles