Rapla võim kodusaalis jätkus, TTÜ jäi alla endistest Tartu leegionäridest pungil klubile

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas van der Mars (punases).
Thomas van der Mars (punases). Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Korvpalli Balti liigas alistas Rapla Avis kodusaalis Liepaja 83:71. Rapla pole sel hooajal kodusaalis kaotanud endiselt ühtegi kohtumist.

Rapla jäi esimese veerandaja järel Läti klubi vastu küll 19:25 kaotusseisu, aga poolaeg võideti 48:45 ja teisel poolajal libiseti Liepajal juba kindlalt eest. Rapla sai A-grupis kahe kaotuse kõrvale kaheksanda võidu, Liepajal on neli võitu ja viis kaotust.

Võõrustajate resultatiivseim oli Rashim Suarez 21 punktiga, Kristjan Voolaid lisas 16 ja Thomas van der Mars 14 punkti. Hollandi koondise tsenter van der Mars võttis maha ka 15 lauapalli ja tegi kaks vaheltlõiget. Liepajale tõi Lateef McMullan 26 punkti.

TTÜ sai B-grupis nelja võidu kõrvale kuuenda kaotuse, kui koguni 71:106 jäädi alla Pasvalyse Pieno žvaigzdesile. TTÜ kasuks viskas Kiur Akenpärg 15 punkti, Leedu tiimi resultatiivseim oli Nikita Balašov 22 silmaga. Pasvalyses mängib koguni kolm endist Tartu Ülikooli võõrleegionäri - Egidijuš Dimša arvele jäi 16 punkti, Evaldas Žabas lisas 13 silma ja Vilmantas Dilys platsil ei käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles