Tippkohtunik tegi Kelly Sildarule ülima komplimendi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis ja Kelly Sildaru elamas Aspeni X-mängudel kaasa pargisõidu ülipingelisele lõpplahendusele.
Tõnis ja Kelly Sildaru elamas Aspeni X-mängudel kaasa pargisõidu ülipingelisele lõpplahendusele. Foto: Peter Morning/ESPN Images

Eile teatas USA ajakiri Freeskier, et nende poolt korraldatud küsitluse tulemusel valiti eelmise hooaja parimaks suusatajaks eestlanna Kelly Sildaru. Seejärel kirjutas Freeskier Sildarust juba ka pikemalt. Muuhulgas sai sõna tippkohtunik Steele Spence, kelle sõnul on eestlanna tehnilise poole pealt läbi aegade kõige täiuslikum sõitja.

Kelly Sildaru sooritustest rääkis sealjuures täpsemalt professionaalsete freestyle-suusatamise kohtunike ühingu juht Steele Spence. «Kelly jäi kohtunikele silma juba varakult. Eelkõige märgati tema tehnilisi oskusi,» rääkis Steele.

«Kelly suudab hüpata nii hüpetel kui ka reilidel kõigis neljas erinevas suunas ja teeb seda probleemideta. See eristab teda teistest. Ta on tehniliselt kõige parem naissuusataja, keda oleme kunagi näinud,» lisas Steele.

Kelly Sildaru võitis eelmisel aastal Aspenis X-mängudel pargisõidus kuldmedali, mida ta asub tänavu jaanuari lõpus kaitsma. Lisaks osaleb ta sel korral Aspeni X-mängudel ka Big Airi hüpetes.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles