Rannavolletiim Nõlvak-Tiisar testib vormi Austraalias

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar valmistuvad hooajaks Austraalias.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar valmistuvad hooajaks Austraalias. Foto: Nõlvak-Tiisaar Gerardo's Toys

Eesti ainus professionaalselt tegutsev rannavolletiim Kusti Nõlvak – Mart Tiisaar kontrollib oma vormi Austraalia riikliku turniiri etapil Adelaide’is.

Nõlvak ja Tiisaar alustasid hooajaks ettevalmistust novembri lõpus Tais ning alates jaanuari algusest asuti treenima koos Austraalia rannavõrkpalli rahvuskoondisega Adelaide’is, kus ka tuleval nädalavahetusel esimene turniir peetakse.

«Kuna meil talvel Eestis liival treenida ei õnnestu, siis peame olude sunnil veetma kogu tsükli kodust eemal. Suure plaani panime oktoobris paika, kuid detailides peame olema ikka väga paindlikud ja võtma igast olukorrast parima. Ettenägematuid olukordi tekib välismaal treenides hulganisti, nii laagrites kui turniiridel,» rääkis Tiisaar üldisest ettevalmistustsüklist.

«Austraalia koondisega treenimine on olnud oodatust parem. Tingimused on neil tohutult head ning tugevate paaridega ja treeneri käe all treenimine aitab meie arengule tublisti kaasa. Tuurist osavõtmine on meile ka väga naelapea pihta, sest mängukogemusest on meil palju puudu. Tundub, et tase on siin ka korralik ja esinelikusse pääsemiseks tuleb head mängu näidata,» selgitas Nõlvak olukorda Austraalias.

Koondisega treenitakse veel 26. jaanuarini ning siis reisivad Nõlvak-Tiisaar Brisbane’i, kus Austraalia tuur jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles