Hiljuti karmi saladuse avaldanud Vonn nõuab austust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn Foto: Lars Baron/AFP

Mäesuusataja Lindsey Vonn pole soovist võistelda meestega loobunud. Karjääri jooksul naiste konkurentsis rekordilised 76 MK-etappi võitnud mäesuusataja usub, et just MK-etappide võitude arv peaks olema piisav põhjus ta meestega starti lubada.

«Treenin meestega kogu aeg ja ma tõesti naudin seda. Nad suruvad mind pidevalt tagant ning aitavad mul paremaks saada. Teen oma parimad sooritused alati meeste vastu suusatades. Ma pean nendega nõu, vaatan, mida nad teevad, ning seetõttu suusatan kiiremini,» lausus Vonn.

«Ma tean, et ma ei suudaks võita, kuid andke mulle vähemalt võimalus. Ma arvan, et olen piisavalt MK-etappe võitnud ning seega austuse ära teeninud,» jäktas ta. Vonn tegi möödunud nädalavahetusel MK-sarjas esimese stardi pärast 322 päeva, saavutades Austrias Altenmarkt- Zauchensees 13. koha.

Hiljuti teatas Vonn, et kui ta novembris Coppe Mountainis treenides oma käeluu murdis, kahjustas ta ühtlasi ka oma närve. «Mul oli raske närvikahjustus. Ma ei saa tänaseni endale kindaid kätte panna või soengut teha,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles