Austraalia lahtistel langes välja ka maailma kolmas reket, Williams ei vääratanud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poland's Agnieszka Radwanska hits a return against Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their women's singles second round match on day four of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 19, 2017. / AFP PHOTO / SAEED KHAN / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
Poland's Agnieszka Radwanska hits a return against Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their women's singles second round match on day four of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 19, 2017. / AFP PHOTO / SAEED KHAN / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE Foto: SAEED KHAN/AFP

Kui meeste seas langes Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel kiirelt välja maailma teine number Novak Djokovic, siis naistest pidi teise ringi järel kohvrid pakkima poolatar Agnieszka Radwanska, kes on maailma edetabelis kolmas.

Radwanska jäi kahes setis 3:6, 2:6 Horvaatia esindajale Mirjana Lucic-Baronile, kes on maailma edetabelis 79. positsioonil.

Kuuel korral Austraalia lahtised võitnud ameeriklanna Serena Williams (WTA 2.) pääses kolmandasse ringi, kui oli kahes setis 6:3, 6:4 üle tsehhitarist Lucie Safarovast (WTA 61.). Kolmandas ringis on Williamsi vastaseks kaasmaalanna Nicole Gibbs (WTA 92.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles