Kuuba ja Rüütel olid Euroopa karikaetapil eestlastest parimad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Rootsis said Eesti sulgpalluritest parima tulemuse Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes jõudsid veerandfinaali.

Kaheksandikfinaalis Prantsusmaa paari Verlaine Faulmann ja Vimala Heriau 21:11, 19:21, 21:11 alistanud võistlustel kolmanda asetusega Kuuba ja Rüütel kohtusid veerandfinaalis taanlannade Alexandra Boje ja Lena Grebakiga. Kuigi taanlannadel maailma edetabeli koht puudub, sest koos mängitakse esimest turniiri, on tegemist tugevate sulgpalluritega. Kogenum Grebak on nii paarismängus kui segapaarismängus olnud maailma edetabelis 40 seas. Boje on aga noorte Euroopa meister paarismängudes.

Kuuba ja Rüütel pidasid Taani paariga tasavägise kohtumise, kuid otsustavatel hetkedel tuli mõlemas geimis paar eksimust sisse ning tuli vastu võtta kaotus 20:22, 18:21. Taani paar võitis hiljem ka poolfinaali ja jõudis finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles